top of page

Mijn naam is Arne lamote. Ik ben geboren te Brugge in 1989.

 


Mijn interesse in osteopathie is gegroeid toen ik 8j was en voor de eerste keer meeging met mijn vader naar de osteopaat. In mijn jeugd was ik altijd actief op sportief vlak ( voetbal, fitness, fietsen, lopen). Ik zag in die periode met eigen ogen het belang van een goede screening van de persoon om blessures te voorkomen en zo op hoog niveau te presteren.

 

Ik vond het zo fascinerend hoe het lichaam werd bekeken en behandeld met 1 instrument, namelijk de handen, en welk gevoel daar werd ingelegd. Daardoor had ik maar 1 droom en dat was ook osteopaat worden. Ik heb mijn diploma behaald in 2012 aan het IAO te Gent na een fulltime opleiding.

 

Als verlengstuk van mijn opleiding ben ik mij gaan toespitsen op sportosteopathie. In deze tijd worden sporters op alle vlakken van het lichaam ( voeding, emotie, fysisch, blessurepreventie,.. ) begeleid. Osteopathie is daarbij een ideale aanvullende behandelmethode waarbij het lichaam minutieus wordt bekeken om bewegingsverschillen te detecteren teneinde een optimale prestatie te verkrijgen.

  

Daarnaast heb ik mijn tweejarige opleiding osteopathie in de pediatrie voldaan.

Dus elke leeftijd is van harte welkom in de praktijk!

 


Hopelijk kan ik jullie binnenkort ontmoeten.

Groetjes, Arne.

de therapeut

bottom of page